آراد برندینگ
خانه / سدر / تولید سدر به صورت عمده در کشور

تولید سدر به صورت عمده در کشور

تولید سدر عمده که در بسته های ۵ تا ۲۰ کیلو تهیه میشود یکی از روشهای عرضه این محصول در کشور می باشد.

تولید سدر به صورت عمده در کشور

گیاه سدر چیست؟

گیاه سدر چیست؟سدر گیاهی است بوته ای و زیبا ، خوابیده و دارای شاخه های متعدد ، پوشیده از کرک و به طول ۱تا ۱٫۵ متر .

برگهای آن ساده ، سبز رنگ است. گلهای درشت و سفید مایل به گلی دارد که پس از شکفتن بسیار زیبا و چشم نواز می شود.

میوه سدر بیضوی ، گوشت دار که در آغاز به رنگ سبز روشن است که به مرور مایل به قرمز می گردد.

زمان گلدهی این گیاه از اوایل بهار تا اواخر تابستان است.

سدر در مناطق مختلف قابلیت رویش دارد.این گیاه بومی مناطق گرمسیری غرب و آسیا است. دمای قابل تحمل توسط این گیاه در تابستان تا ۴۰ درجه سانتیگراد و در زمستان تا ۸- درجه را تحمل می کند.

 گیاه سدر به خشکی ، شوری ، گرما و آفتاب شدیدا مقاوم است این امر باعث رشد آن در جای جای ایران می شود.

بهترین خواص سدر چیست؟

بهترین خواص سدر چیست؟ سدر دارای خواص متعدد بوده که این خواص در برگ ها ، میوه و ریشه آن نهفته است .میوه آن دارای ارزش غذایی و دارویی فراوان است. در ادامه این مطلب به بهترین خواص سدر اشاره میکنیم.

گیاه سدر گیاهی خوشبو ، دارای مزاجی سرد و خشک است.

در طب سنتی سدر را بعنوان قابض می شناسند این خاصیت سدر باعث تقویت اعضای بدن شده آنها را از سستی و رخوت در می آورد .

سدر برای بهبود زخم ها نیز موثر است البته برای درمان زخم های سطحی اثر بخشی دارد برای این منظور میتوان پودر سدر را با آب مخلوط کرد و روی زخم مالید و بعد از چند دقیقه بشویید این کار را به دفعات تکرار کنید تا زخم التیام یابد. 

از پودر شکوفه های این گیاه برای رفع عرق سوز پا در حمام استفاده می شود.

گیاه سدر لایه بردار طبیعی و فوق العاده عالی برای پوست بدن می باشد که بخاطر همین ویژگی است که در ترکیبات آرایشی و شامپوها مورد استفاده قرار می گیرد.

از دیگر ویژگی های این گیاه این است که باعث نرمی و نیکویی رنگ رخسار شده و پوست را از حالت کدری و تیرگی خارج کرده و درخشندگی خاصی به پوست می دهد.

سدر باعث تقویت موها شده از ریزش آنها جلوگیری کرده و در رفع موخوره و درمان شوره سر موثر است. مانع چرب شدن موها شده آنها را درخشان و از وزی مو جلوگیری می کند. برای این منظور بهترین راه استفاده از شامپوهای حاوی سدر که در بازار موجود است می باشد.

سدر خاصیت ضد عفونی کننده و ضد قارچ موضعی دارد. به همین دلیل از آن برای درمان انگل های موضعی(پوستی) استفاده می شود.

گیاه سدر برای کسانیکه جوش های صورت دارند یا پوست صورتشان چرب و پوست بدنشان خشک است می تواند مفید باشد.

جوشانده گیاه سدر برای درمان لاغری مفید است و باعث چاقی می شود.

میوه درخت سدر باعث نرمی سینه است و در درمان برونشیت ، سرفه و سل مفید است.

از سدر برای درمان اگزما نیز استفاده می شود به اینصورت که پودر سدر را با ماست مخلوط کرده و به محل اگزما مالیده و بعد از چند دقیقه آن را بشویید.

برای درمان زخم روده ها ، رفع اسهال و تب های گرم مناسب می باشد.

از مضرات صدر نفاخ بودن آن است و ممکن است برای حافظه مضر باشد بنابراین در افرادی که سابقه تشنج یا فلج دارند بهتر است قبل از استفاده با پزشک مشورت کنند. همچنین برای کودکان ، زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.

تولید سدر با بهترین کیفیت در کشور

تولید سدر با بهترین کیفیت در کشور با توجه به تاثیرات مثبتی که گیاه سدر دارد امروزه  تجارت این گیاه یکی از پرسودترین نوع تجارتها در زمینه صنعت کشاورزی می باشد که علاوه بر بازار داخلی متقاضیان خوبی را از کشورهای همسایه به خود اختصاص داده است.

به این منظور تولیدکنندگان این محصول سعی دارند تا بهترین محصول را تولید کنند تا به بهترین کیفیت آن دست یابند تا گامی بلند برای پیشرفت صنعت کشاورزی بردارند.

مطلب پیشنهادی

قیمت پودر سدر صادراتی ایرانی

پودر سدر صادراتی از رایج ترین محصولاتی است که به شکل انبوه به بهره برداری می رسد. پودر سدر محصولی است که از برگ درخت کنار به دست می آید. محبوبیت این محصول به دل

پاسخی بگذارید

تماس با ما درباره ما